A könyvek borítói megtekinthetők a KÉPES KÖNYVAJÁNLAT menüpontban!
Lejtényi –Waldhauser: Régi idők receptjei (1983) #
Burits – Erdélyi: Miből? Mit? Hogyan? (1982) 500 Ft
Pákozdi Judit: Burgonyából télen-nyáron 300 Ft
Skach Béla: Az olasz konyha remekeiből (1984) 500 Ft
R. Szepesi Ilona: Francia konyha (1986) 500 Ft
A szerb konyha remekeiből (1985) 500 Ft
F. Nagy Angéla: Tojásból télen – nyáron (1985) 300 Ft
Takarékos mini Magyar Konyha (1980) 300 Ft
Deeley Lilla: Nemzetközi konyha (Palladis) 1200 Ft
R. Szepesi Ilona: Spanyol konyha (1987) 500 Ft
FOKHAGYMA
(A legjobb receptek - vásárlási tanácsok) (1992)
1000 Ft
# széles hatókörű, kiváló gyógyhatású
# fő feladata: javítja az érrendszert és az emésztést
# antibiotikus hatása van
# több, mint 200 féle, biológiailag aktív elemet tartalmaz, ideértve a vitaminokat, ásványi sókat, aminosavakat és az enzimeket is
# a fokhagyma legjelentősebb aktív összetevője az alicin erős antibiotikum hatásával (jelen van a fokhagymát tartalmazó készítményekben)
500 recept burgonyával (1979) 500 Ft
Finomságok gombával (1996) 500 Ft
Görög szakácskönyv 500 Ft
Borszékiné Rétháti Ágnes: Kerti finomságok #
Toró Elza: A 100 legjobb erdélyi falat #
Tusor András: Mikrohullám, olajsütő 400 Ft
Brown: Mikrohullámú szakácsművészet (1990) 400 Ft
100 legjobb recept sorozat:
Almás finomság 200 Ft
Magyar Konyha, Hagyományos és új Magyar Konyha 200 Ft/db
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|